Hirdetés

Tévészoftver foci őrülethez



|

Alaposan rákészült a piac a világbajnokságra. A CyberLink PowerCinema alkalmazásának speciális kiadása igazi futball-őrülteknek készült.

Hirdetés

Meglovagolva az őrületet még a szoftvergyártók is kivetették (football-) hálóikat. A CyberLink piacra dobta népszerű tévé- és médiakezelő alkalmazásának speciális változatát. A PowerCinema Football Edition nem csak az alapszoftver nemzeti mezekbe „átbőrözött” kiadása, hanem egy céltudatos csomag. Tartalmazza a MagicSports kiegészítést, mely képes a mérkőzésekről készült felvételeket elemezni és kiemelni a fontos, akció dús jeleneteket. A MagicDirector olyan videoszerkesztő felületet ad ehhez, mely karosszékből, távirányítóval is kiválóan kezelhető. A már ismert MakeDVD számos nemzeti-mezes menütémával kiegészítve lehetőséget ad arra, hogy a DVD album megjelenése is stílusos legyen, ezt még kiegészíthetjük címkenyomtatással is.

CyberLink PowerCinema Football Edition munkamenet


Komplett, igazán feladatra szabott és intelligens megoldást kínál most a gyártó, mellyel testre szabott focimeccs albumokat készíthetünk, a beépített akció-jelenet kereső MagicSports algoritmusnak köszönhetően elég hatékonyan. Sajnos a hazai válogatott idén nem szerepel a döntőkben, így négy évet kell várnunk, hogy nemzeti színeinket viszontláthassuk az alkalmazás következő -- akkor már talán nagyfelbontású tévéadásokhoz és optikai tárolókhoz igazított -- kiadásában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.