Hirdetés

Timelapse videók készítése ingyenesen



|

A timelapse megoldással csodálatos dolgokat lehet művelni, de ki az, aki ott akar állni a fényképezőgép mögött hosszú órákon át?

Hirdetés

Napjainkban már bármivel lehet videót rögzíteni, legyen az telefon, fényképezőgép, toll, vagy napszemüveg, így tulajdonképpen jelenleg a kamerák korát éljük. Ezekkel azonban elég körülményes lehet olyan videók elkészítése, melyekbe a meghatározott időközönként ugyanazon pontról fotózott képeket pakoljuk bele.

Éppen ezért, amennyiben rendelkezünk egy webkamerával, a Webcam Timelapse a legmacerásabb dolgot megoldja helyettünk, nekünk csupán annyit kell tennünk, hogy a beállításoknál megadjuk a képek elkészítése közötti időtartamot, valamint a teljes rögzítés hosszát, ami akár több nap is lehet. Ezzel a megoldással akár nyomon követhetjük szobanövényeink fejlődését, vagy rögzíthetünk az ablakból egy napfelkeltét, esetleg irodánkban bizonyítékként szolgálhat, hogy mennyit dolgozunk, és mindezt ingyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.