Hirdetés

Tisztán is telepíthető a Windows 10 Insider Preview build 15002



|

Eredetileg arról volt szó, hogy csak a jövő héten érkezik meg az ISO.

Hirdetés

Jó hírrel szolgálhatunk a Windows 10 következő frissítése iránt érdeklődők számára, a Microsoft ugyanis az ígéretét megszegve a következő hét helyett már pénteken elérhetővé tette a Creators Update majdnem legújabb előzetesének tisztán telepíthető változatát. Az innen letölthető ISO-telepítő a build 15002 jelzésű előzetest tartalmazza, amelyet a vállalat eredetileg még hétfőn küldött ki a fast ringes tesztelőknek.


Hirdetés


Sajnos ez nem a legújabb változat, csütörtök este ugyanis már elérhetővé vált a néhány további újítással felvértezett build 15007. Ennek a beszerzéséhez először a mostani ISO-képfájlban lévő buildet kell telepíteni, majd a Windows Update beállításainál át kell váltani a fast ring kiadási csatornára. Az éppen aktuális build nem fog azonnal megjelenni az elérhető frissítéseket mutató lapon, a ringek közti váltás után általában szükség van egy napra, mire alkalmazódik a beállítás. A későbbiekben nem lesz ilyen malmozás, az újabb és újabb buildek a kiadásuk után azonnal installálhatóak lesznek.



(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.