Hirdetés

Tisztán telepíthető a Windows 10 Insider Preview build 14986



|

A Microsoft ígéretéhez híven elérhetővé vált a legutolsó előzetes ISO-ja.

Hirdetés

Jó hírrel szolgálhatunk az elkövetkező másfél hétben többek közt geek időtöltéssel kikapcsolódni vágyóknak, ugyanis a múlt heti ígéretének megfelelően a Microsoft elérhetővé tette a várhatóan jövő március-április tájékán véglegesedő Windows 10 Creators Update legutolsó publikus előzetesének ISO-telepítőkészletét.


Hirdetés


Egész pontosan az Insider Preview build 14986 változatról van szó, ezt a kiadást a fast ringes tesztelők két hete, míg a slow ringesek a múlt héten kapták meg. Most szerdán érkezett az előzeteshez egy kisebb hibajavítás, amely a Windows Update-en keresztül telepíthető. A tartalmát nem részletezte a Microsoft, de a Windows Defender felületén biztosan faragtak egy kicsit az illetékesek. Az idei évben már nem érkezik több előzetes, az ünnepek miatt a Microsoftnál is leáll az élet.


A Windows 10 build 14986 iránt érdeklődők a Windows Insider programhoz való csatlakozás után innen tölthetik le a telepítőkészletet.


(Forrás: Ghacks, Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.