Hirdetés

Titkos másolatok - spam ellen



|

A spamküldők az egész internetet bejáró körüzenetek adatait is gyűjtik.

Hirdetés

Ha több címzettnek küldünk elektronikus levelet, könnyen szabad prédává tehetjük ismerőseink címeit - amikre a spamküldőknek leginkább fáj a foguk. Sokan joggal mérgelődnek ezen, hiszen minden levelezőprogram alapértelmezetten megoldást kínál ez ellen. Mindössze annyi dolgunk van, hogy titkos másolatként küldjük el üzenetünket: az Outlook Expressben ezt például az "Új Levél" ablak "Nézet" menüjének "Minden fejléc" pontjával hívhatjuk elő.

 

titkos.jpg

 

Az ide begépelt címek nem látszódnak majd a címzett számítógépén, sem továbbküldéskor. Figyeljünk azonban, mert bizonyos szolgáltatók spamszűrői tiltják ezeknek a leveleknek a küldését és továbbítását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.