Hirdetés

Ujjlenyomattal érhetőek el adataink



|

Az Apricorn újdonsága nem egy átlagos külső merevlemezként indul a versenyben.

Hirdetés

A külső merevlemezek alapvetően nem igazán különböznek a normál HDD-ktől, azonban időről-időre felbukkan egy olyan modell, amely szokatlannak mondható. Ilyen az Apricorn most kiadott, hordozható adattárolója is, amely apró lakatokat mutogat az előlapján. Az Aegis Bio 3.0 nemcsak katonai szintű AES-XTS hardveres titkosítást kínál, de biometrikus, USB 3.0-ás adatrejtési módot is.

Az eszköz közepén egy ujjlenyomat-olvasó kapott helyet, amelynek nem szükséges külön telepíthető szoftver ahhoz, hogy megvédje a tartalmát az illetéktelen személyektől. A kompakt és strapabíró házra integrált USB kábel került, ezért az hosszabb út során is megmarad.

Az Aegis Bio 3.0 500, 750 és 1000 gigabájtos kapacitásokban lesz elérhető, ami 199, 219 és 249 eurós vételárat jelent. Az Apricorn mindenesetre nem érte be a hagyományos merevlemezekkel, és úgy döntött, NAND Flash-alapú változatokat is kínál. Az SSD-t használó verziók 128, 256 és 512 gigabájtos tárterületet adnak, 329, 529 és 699 euróért cserébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.