Hirdetés

Tölthető a Radeon Software 16.10.1 WHQL driver



|

A friss meghajtó Polaris 10-en már támogatja az Oculus aszinkron spacewarpját.

Hirdetés

Az AMD kiadta a támogatott videokártyáihoz a WHQL-minősítést kapott, azaz a Microsoft által is bevizsgált Radeon Software Crimson Edition 16.10.1 meghajtócsomagot. A kisebb hibajavítások mellett a friss driver teljesítménybeli optimalizációkat hoz a frissen kiadott Gears of War 4 és Mafia III játékokhoz, továbbá CrossFire-profilt kínál a Shadow Warrior 2-höz.


Hirdetés


A csomag legnagyobb érdekessége ettől függetlenül az, hogy a Polaris 10 chipes Radeon RX 470 és RX 480 kártyákon lehetővé teszi az Oculus által nemrég bejelentett aszinkron spacewarp renderelési módszer használatát. Az Oculus Rift rendszerigényét számottevően lecsökkentett technikával a videokártya másodpercenként 90 helyett csak 45 képkockát rendel a megszokott módon, a másik 45 "szintetikus" képkockát az előző képkockák információi alapján, de a fej elmozdulásának figyelembevételével hozza létre.


Aszinkron spacewarp


A Radeon Software Crimson Edition 16.10.1 letölthető az AMD weboldaláról, plusz alternatív módon a grafikus kártya kezelőprogramján keresztül is beszerezhető.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.