Hirdetés

Tölthető a WHQL-es AMD Radeon Software 16.7.2



|

Ideje frissíteniük az újabb Radeon kártyákkal rendelkező gamereknek.

Hirdetés

Az AMD végre előrukkolt egy újabb stabil, WHQL-minősítésű grafikus meghajtóprogrammal. A Radeon Software Crimson Edition 16.7.2 tartalmazza a hattűs tápcsatlakozóval ellátott Radeon RX 480 kártyák fogyasztási problémáit megoldó javítást, a driver publikus bétája még július 12-én vált elérhetővé. A jelek szerint a béta és a WHQL változatok azonosak, leszámítva persze a minősítést.


Hirdetés


A grafikus meghajtóprogram a Radeon HD 7700 és újabb grafikus kártyákhoz telepíthető, a Radeon 200-as családig 32 és 64 bites formában is elérhető, míg a Radeon 300 és újabb kártyákhoz csak 64 bites változatban tölthető le az AMD weboldaláról.



A Windows 7 és újabb rendszereket támogató Radeon Software Crimson Edition 16.7.2 újdonságai közül kiemelendő, hogy az RX 480 kártyán simábban fut vele a GTA V, Full HD felbontás felett is megfelelően működik vele a DOOM, nem láthatóak grafikus hibák DirectX 12 renderelővel a Hitmanben, továbbá FreeSync használata esetén nem vibrál a monitorok képe a játékok elindításakor és bezárásakor.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.