Hirdetés

Tölthető az Opera 11 első bétája



|

Számos újdonság került az első bétába: a kiegészítőkön túl is találni extrákat.

Hirdetés

Az Opera Software kiadta az első béta verzióját a következő böngészőjének, az Opera 11-nek. Az alkalmazás legfőbb újdonsága, hogy támogatja a kiegészítők telepítését, de ezen felül számos extrát kínál a vadiúj böngésző.

 

A teljesítménybeli gyorsulás már az első pillanatoktól érezhető, a címsort is sikerült biztonságosabbá tenni, fejlődtek az Opera Unite alkalmazások, új a könyvjelző sor, bővült a HTML5-támogatás, van új e-mail-panel, csoportosíthatjuk a füleket; továbbá egy igencsak látványos vizuális interfészt készítettek az egérmozdulatokhoz. Ha például lenyomva tartjuk a jobb egérgombot, felugrik a felület, amely megmutatja, melyik irányba mozdulva mit csinál majd az Opera.

 

A meglehetősen gyors, tetszetős, és már az első bétára 137 kiegészítővel rendelkezésre álló böngésző első bétája szabadon letölthető és kipróbálható, Windows, Mac OS és Linux alá egyaránt. A letöltésre itt nyílik lehetőség (közvetlen link).

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.