Hirdetés

Töltse tőlünk a FireFox 3.1-es bétáját!



|

Tőlünk is tölthető a Mozilla böngészőjének új, 3.1-es béta változata.

Hirdetés

Az újítások közt találjuk a JavaScript motor fejlesztett változatát, nevezetesen a TraceMonkey-t, mellyel jóval gyorsabb lapletöltés érhető el, mint az elődöknél. Ugyan első indításra ez a szolgáltatás nem érhető el, de egy kis barkácsolás és matatás után viszonylag könnyen előcsalható. A böngésző keresősávjába az about:config sort beírva előugrik a configurációs ablak, ahol a javascript.options.jit.content részt engedélyezni kell, és már készen is vagyunk.

firefox_1.jpg

További újdonságok közt üdvözölhetjük a helymeghatározóként is szolgáló Geode plugin-t, valamint a lapfülek közti váltás is látványosabbá vált.

A Chrome-ban is megismert Inkognitó üzemmódot a Firefox használóknak sem kell nélkülözniük. Itt is megtalálható, csak éppen Private Browsing néven. Amennyiben ezt bekapcsoljuk, a gépen nem tárolódnak a netezéskor keletkező sütik, így nem marad semmi nyoma, hogy épp milyen oldalakat néztünk, vagy milyen fájlokat töltöttünk le.

 

A végleges verziót év végére ígéri a Mozilla, de elképzelhető, hogy csak 2009 elején találkozunk majd vele teljes pompájában. Az első béta azonban már tőlünk is letölthető, ehhez kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.