Hirdetés

Topcom Butler 4872



|

A Topcom Butler 4872-vel vezeték nélkül telefonálhat Skype-on vagy normál analóg telefonvonalon.

Hirdetés

Vezetékes és Skype-hívásokat egyaránt kezdeményezhetünk a vezeték nélküli Topcom Butler DECT-telefonnal. A szabadon hordozható működés természetesen csak a kézibeszélőre vonatkozik, a hívások fizikai lebonyolításáért felelős bázis (más néven bölcső) számára biztosítani kell az áramellátást, illetve a kommunikációs vonalakhoz való vezetékeket is: hagyományos telefonvonalhoz RJ–11 csatlakozóval ellátott telefonkábel, Skpye-működéshez pedig USB-kábel szükséges.

 

 

topcom.jpg
 

 

Az általunk tesztelt készülék megjelenése a fehér-ezüst színkombinációnak és a lekerekített éleknek köszönhetően kellemes, ráadásul kezelése is gyerekjáték, amihez nagyban hozzájárul a színes kijelző és a jól felépített menürendszer. A hívások hangminőségével meg voltunk elégedve, sőt a kijelző és gombok segítségével folytatott Skype-csevegés funkció is remekül működött. A készülék hátránya egyrészt, hogy a gombjai nem világítanak, másrészt pedig az, hogy csak összeköttetésben áll a számítógépre telepített Skype programmal, nem pedig a telefon szoftverében vagy közvetlenül a készüléken fut egy független kliens. Ebből kifolyólag a Skype kapcsolat csak akkor működik, ha számítógépünk be van kapcsolva és a Skpye is fut a háttérben. Igaz, egy beágyazott vagy másféle beépített szoftveres megoldás minden bizonnyal megemelte volna a készülék árát is.

 

Forgalmazó: CHS Hungary Kft.

Ár: 29 990 Ft

 

Adatok: 

  • Vezeték nélküli DECT-telefon
  • Skype-kompatibilis (Skype-In, SkypeOut, Chat és VoiceMail funkció is használható)
  • USB és RJ–11 csatlakozás
  • Színes kijelző
  • Polifónikus csengőhang
  • Beépített telefonkönyv

 

Értékelés:

Előny: jó hangminőség, jó kezelhetőség

Hátrány: a számítógépen futó Skype szükséges hozzá, a gombok nem világítanak

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.