Hirdetés

Tovább csúszik a Firefox 4.0 megjelenése



|

A végleges változat várhatóan csak márciusban válik elérhetővé.

Hirdetés

Idén januárban a Mozilla megígérte, minden erőforrását mozgósítja annak érdekében, hogy a Firefox 4.0 végleges változata még február vége előtt a felhasználók kezébe kerülhessen. Túl vagyunk a hónap felén, és még hátra van az utolsó béta, majd a kiadásra jelölt (RC) verzió megjelenése is.

 

A Mozilla fejlesztőcsapatának jelenleg is gőzerővel kell dolgoznia annak érdekében, hogy a kritikus hibákat kijavítsák az RC változatra. A Mozilla legfrissebb ígéretei szerint a kiadásra jelölt változat február 25-én érkezik meg, ami azt jelenti, hogy a végleges Firefox 4.0 már nem lesz elérhető februárban. Az eredeti késő 2010-es időpont helyett tehát valamikor 2011. márciusának elején várható a böngésző megérkezése.

 

A Firefox 4.0 megjelenése után a Mozilla teljesen átalakítja fejlesztési stratégiáját. Olyannyira, hogy a böngésző új verzióit nagy gyorsasággal teszik majd elérhetővé: még az idei évben megérkezik a Firefox 5, 6 és 7.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.