Hirdetés

Tovább nő a Chrome népszerűsége



|

Eközben az Internet Explorer felhasználóinak száma egyre csökken.

Hirdetés

A Net Applications legfrissebb adatai alapján októberben a Microsoft böngészői, az Internet Explorer egyes verziói összesítésben tovább veszítettek felhasználói táboruktól - eközben a Chrome és a Safari is növelni tudta azt.

 

Az Internet Explorer egy hónap alatt 54,39 százalékról 52,63 százalékra esett vissza a népszerűségi listán. A Mozilla esetében nem történt érdemi változás, a Firefoxot használók száma 22,48 százalékról 22,52 százalékra emelkedett, az arányokat tekintve.

 

A figyelmet ezúttal is a Chrome ragadta meg, a Google böngészője ugyanis 16,20 százalék helyett már 17,62 százalékos piaci részesedéssel bír. 5,02-ről 5,43-ra nőtt a Safarié is, miközben az Operáé 1,67 százalékról 1,56-ra esett.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.