Hirdetés

Tovább okosodott az Android N



|

A többablakos mód és az értesítések is rengeteget fejlődtek az új verzióban.

Hirdetés

A Google kiadta az Android N első nyilvános bétáját, amely akár mindennapi használatra is alkalmas lehet, kisebb hibák mellett. 

Hirdetés

A rendszer sokat fejlődött a mostani kiadására. Az alkalmazásváltó menüben például megjelent egy Clear all gomb, amivel egyszerre takarítható ki az összes korábban futtatott app kártyája. A rendszer képes automatikusan is eltávolítani a listából azokat az appokat, amelyeket már nem használtunk egy ideje. 

Van gyorsváltás funkció is: ilyenkor duplán kell megérinteni az alkalmazásváltó gombot, és egyből felugrik a legutóbb használt alkalmazás (gyakorlatilag megfelel a Windows Alt+Tabjának). 

A többablakos módot ugyanezen gomb hosszú lenyomásával lehet elindítani. Van kép-a-képben mód is, ezt egyelőre az Android TV-re korlátozták. 

Sokat okosodtak az értesítések is. Az Android N-ben közvetlenül az értesítésen keresztül lehet válaszolni például az üzenetekre, így sosem kell a konkrét appot külön elindítani. Egy értesítést hosszan nyomva tartva azt is be lehet állítani, hogy az affajta jelzéseket tiltsa le a rendszer, esetleg az egész appot. 

Ha minden jól megy, az Android N már a nyár végén megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.