Hirdetés

Ügyesebben kirándulhatsz a Google Térképpel és egy iPhone-nal



|

Immáron az iOS-re írt alkalmazás is képes kezelni a megállókat, vagyis egyszerre több úti célt.

Hirdetés

Az androidos Google Térkép egy ideje már támogatja a megállókat, vagyis azt, hogy egyszerre több úti célt is megadjunk egy útvonal során. A funkció most iOS-re is megérkezett

Hirdetés

Ezzel a lehetőséggel bárki élhet, és a használatával egy útvonal vagy kirándulás alatt egyszerre több úti cél is megadható. Természetesen ezek sorrendje tetszés szerint felcserélhető a listában. 

A lista beállítása után a megszokott módon lehet elkezdeni a navigációt, amely végigvezet az összes megadott ponton. Amellett, hogy praktikus újítás, időt is spórol. A segítségével nem kell megállni és új címet megadni minden egyes helyen, elég egyszer, az indulás előtt az összeset. 

Bár az Apple Maps az elmúlt évek során rengeteget fejlődött, a Google Térkép erényei vitathatatlanok. Aki jobban szereti az almás megoldást, annak sem árt egy plusz navigációs app tartalékba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.