Hirdetés

Új magazin: Az internet veszélyei



|

Garantált a reszketés és a félelem legújabb kiadványunkban, amelyben az internet veszélyeit, és a szükséges védelmi teendőket gyűjtöttük egy helyre több mint 90 oldalon.

Hirdetés

Közel kétezer év alatt megtanultuk, hogy miként kell megvédenünk értékeinket. Falakat és kerítéseket emeltünk, kialakítottuk a védelmi rendszereinket, lakat mögé zártuk a legfontosabb értékeinket. Pechünkre a jó és a gonosz örök harca a világhálóra is átterjedt, ahol a hozzánk hasonló látogatókra vadászva a web sötét bugyraiban vírusok és adathalászok várják, hogy megkaparintsák féltett információinkat, pénzünket. Véget ért a csíntevések korszaka, a modern fenyegetések nem akarják megfordítani az asztalunkat, nem hívják fel magukra a figyelmet felugró ablakokkal, alattomosan várnak az első adandó alkalomra, amikor kirabolhatnak minket.

 



Offline életünk után az online védelmi vonalainkat is fel kell építenünk, ám pechünkre ehhez nincs több ezer vagy száz évünk, azonnal reagálnunk kell minden változásra. Legújabb digitális kiadványunkkal segítünk a „fegyverkezésben”, hiszen a modern támadási technikák mellett a leghasznosabb biztonsági tippjeinket is összegyűjtöttük. Mottónk: paranoiások előnyben!

Ízelítő a tartalomból:

- Vírus a termosztátban
- Veszélyes warezvilág
- Mit árulnak el rólad eszközeid?
- Feltörhetetlen jelszó
- Mennyire biztonságosak a felhőtárhelyek?

 

Hirdetés

 

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán,  valamint a pénteken megjelenő februári PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk a legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.