Hirdetés

Újabb bugos javítás a Microsofttól



|

Kiakad az új Windowsok fájlelemzője az egyik keddi frissítéstől.

Hirdetés

A német Dr. Windows információi szerint a júniusi frissítőkedd nem sikerült kimondottan tökéletesre, ugyanis a Windows 8 / RT / Server 2012 rendszerekhez kiadott egyik foltozás legyilkolja az érintett rendszerek System File Checker rendszereszközét. A kérdéses program a rendszerfájlok monitorozásával és védelmével foglalkozik, képes javítani az esetlegesen felülírt vagy elérhetetlen állományokat.


A beszámoló alapján a KB2821895 jelzésű javítás telepítése után a System File Checker folyamatosan rendkívül magas CPU-terheltséget és memóriahasználatot okoz, majd olyan fél óra elteltével egy hibaüzenet kísértében kiír egy jókora naplófájlt.


A Microsoft egyelőre nem reagált az ügyben, ám a probléma fényében a nem kritikus besorolású patch telepítése ellenjavallt. A hírek szerint egy adminisztrátori jogosultságú parancssorban kiadott utasítással (DISM /Online /cleanup-image /RestoreHealth) szerencsére tünetileg kezelhető a bug.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.