Hirdetés

Újabb durva Internet Explorer hiba



|

Ismét biztonsági rést találtak az IE-ben. Javítása még nincs, támadó már akad!

Hirdetés

Mivel létezik már a hibát kihasználó kártevő, a biztonsági szakemberek a javítás megérkezéséig az ActiveX rendszer tiltását javasolják, illetve azt, hogy csak az általunk már ismert, biztonságosnak tartott oldalakon engedélyezzük az ActiveX vezérlők használatát.

Az ActiveX vezőrlők így tilthatók le:

Lépjünk be az Internet Explorer Eszközök -> Internetbeállítások -> Biztonság menüjébe és válasszuk ki a Helyi Intranet kapcsolatot. Az Egyéni szint gombra kattintva a megjelenő lista ActiveX vezérlők és beépülő modulok elemén válasszuk ki a Tiltás vagy Kérdés opciót, attól függően, hogy minden ActiveX komponenst szeretnénk tiltani, vagy azt szeretnénk, hogy ezek használata előtt az IE az engedélyünket kérje.

Mellesleg az előző hétvégén a Firefox böngésző és a Thunderbird levelezőkliens is biztonsági javításon esett át, érdemes ezeket is frissíteni, illetve az automatikus frissítéseket engedélyezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.