Hirdetés

Újabb írófelületet kapott a GMail



|

Főként a régi változatot kedvelők számára lehet szimpatikus a fejlesztés.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt a Google nem mindenki tetszését elnyerve új írófelülettel látta el a GMailt; a képernyő jobb alsó sarkában lévő doboz előnye a hagyományos változathoz képest, hogy írás közben lehet kutakodni a levelesládában. Igény szerint opcionálisan ugyan vissza lehet váltani a régi felületre, ám az a keresőcég szerint hamarosan megszűnik.


Szerencsére az új felületet nem kedvelőknek nem kell a jövőben bosszankodniuk, ugyanis a megjelent az új szerkesztődoboz fejlécében egy új ikon, amellyel „teljes képernyőssé” lehet varázsolni azt, így lényegében a régi változat trendibb megfelelőjévé válik. Szintén jó hír, hogy alapértelmezetté lehet tenni a megjelenítését, azaz nem kell a Levélírás gombra kattintás után mindig külön bekapcsolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.