Hirdetés

Unlocker 1.9.0



|

Számos eset adódhat, amikor egy állományt vagy mappát ismeretlen okból nem tudunk letörölni, mert az operációs rendszer megtagadja a hozzáférést.

Hirdetés

A törlés tiltásának oka többféle lehet, de leggyakrabban az, hogy egy éppen futó program használja az adott fájlt. Persze létezik olyan eset is, amikor az a bizonyos szoftver „kiakad” és hiába zárjuk be a Feladatkezelőben, a folyamat leállításával a probléma nem hárul el, azaz a bezárt alkalmazás által használt állomány az operációs rendszer szerint továbbra is használatban marad, ezért nem tudjuk törölni. Ilyen esetben egy újraindítás mindig megoldja a problémát, de van ennél egyszerűbb módszer is: az Unlocker nevű ügyes alkalmazás.

 

 


 

A háttérben futó programot a letiltott állományra jobb gombbal kattintva és a felugró menüből az Unlocker feliratra klikkelve aktiválhatjuk. Amennyiben egy mappán végezzük el az előbbi műveletet, úgy a szoftver az összes fájlt listázza, amelyik az adott könyvtárban található és valamilyen okból nem lehet hozzáférni – legyen az DLL, DAT vagy bármilyen kiterjesztésű fájl, ami használatban van.

Az Unlocker kezelőfelületén több opció kínálkozik fel: a zárolt fájlt feloldhatjuk, leállíthatjuk azt a folyamatot, amely „fogva” tartja (több ilyen is lehet), átnevezhetjük, áthelyezhetjük vagy átmásolhatjuk, illetve törölhetjük.

Felhívnánk a 64 bites operációs rendszert használók figyelmét arra, hogy kizárólag a 64 bites változatot telepítsék fel, ugyanis a 32 bites Unlocker nem működik megfelelően 64 bites operációs rendszer alatt.


Adatok

  • Fájlok zárolásának feloldása
  • A zárolt fájlt „fogó” program kilövése
  • Külön változat 32 és 64 bites Windowsokra
  • Hordozható változatban is elérhető
  • Magyarított felület
  • Fejlesztő: Cedrick Collomb
  • Ár: ingyenes
  • Web: ccollomb.free.fr/unlocker/



Előny: igen hasznos alkalmazás
Hátrány: nem találtunk
Teljesítmény: 5
Szolgáltatás: 5
Ár/érték: 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.