Hirdetés

Vajon beválik a csoportos fotószerkesztés?



|

A Google a közösségi médiát állítólag egy ilyen alkalmazással hódítaná meg.

Hirdetés

A Google a tavalyi I/O rendezvényén két közösségi appot is bemutatott: az Allo üzenetküldőt és a Duo videós csevegőt. Az idei esemény egy újabb közösségi appot hozhat, ha igazak a pletykák.

Hirdetés

A 2017-es Google I/O május 17-19. között esedékes, és várhatóan egy csoportos fotószerkesztést lehetővé tévő alkalmazást is hoz. A felhasználók csoportokat alkothatnak, hogy megosszák és szerkesszék a képeket. 

Az app hasonló lenne a Path nevűhöz, amire a Google sikertelenül tett korábban ajánlatot. Végül az app népszerűsége csökkenni kezdett, és 2015-ben eladták a Kakao üzenetküldőnek. 

A közösségi média világában a Google régóta sikertelen, és még annak ellenére sem ért el áttörést, hogy a Google Térkép, a YouTube és a Google Assistant szolgáltatásait is integrálta az alkalmazásaiba. A Facebookkal és a Snapchattel szemben eddig teljesen esélytelen volt az óriás, és már az Apple Clips is fenyegetést jelent számára. 

A jól értesültek szerint a Google egyelőre még nem döntött az app nevéről, és az is lehet, hogy csak a Google I/O után mutatja be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.