Hirdetés

Válasszon Vista helyett XP-t!



|

A Holland Fogyasztói Egyesület új PC-hez inkább a Windows XP-t javasolja.

Hirdetés

Újabb, a Windows Vista reputációjába bevitt találat: a Holland Fogyasztói Egyesület (Consumentenbond) nem csupán azt javasolja az új számítógépet vásárló fogyasztóknak, hogy a Vista helyett inkább az XP-t válasszák, hanem felhívást tett közzé, melyben azt tanácsolja az üzleteknek, hogy biztosítsanak Windows XP "downgrade" lehetőséget az ügyfeleiknek, akik már Windows Vistát vásároltak. Miután a szervezet sikertelenül próbálta meggyőzni a Microsoftot, hogy ingyenes visszalépési lehetőséget kínáljon a Vista tulajdonosoknak, azt javasolják hogy a vásárlók vegyék az ügyet a saját kezükbe, mert szerintük a Vistát már azelőtt a piacra dobta a Microsoft, mielőtt az valóban elkészült volna.

 

A szervezet Microsoft elleni akciói, problémás Vista>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.