Hirdetés

Változatos vírus



|

A Warezov.AT minden frissítésekor áttömöríti magát, így nehéz elkapni.

Hirdetés

A Warezov.AT változat különlegessége, hogy a weben keresztül képes frissíteni magát és mindegyik ilyen update eltérő tömörítő algoritmussal van kódolva. Az egyes féregpéldányok ezért különböző jellegzetességekkel rendelkeznek, ami a felismerést megnehezítheti.



Az F-Secure antivírus szeptember 25-én közepes szintű, Radar Level 2-es riasztást adott ki a kártevővel kapcsolatban. Az F-Secure és Kaspersky Lab gyártmányú víruskereső programok a szeptember 25-ei vagy újabb frissítéssel már képesek felismerni a Warezov.AT-t is. A változékony kártevő működésének részletes elemzése azonban még folyik, további időt vesz igénybe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.