Hirdetés

Végleg törölhetőek a játékok a Steam-fiókokból



|

Pénzvisszatérítés nem jár, csak a zavaró elemeket lehet kihajítani.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt elérhetővé vált a Steam felhasználói által évek óta várt pénzvisszatérítési lehetőség, így a vásárlástól számított 2 héten belül és maximum 2 órányi játékidővel a hátuk mögött a gamerek visszakérhetik a mégsem tetsző, esetleg a számítógépükön nem működőképes játékok árát.

Hirdetés


A kérdés már csak az, hogy mi legyen a régi rossz játékokkal? A többséget feltehetően nem zavarja ezek jelenléte a játéklistájukon, akiket pedig igen, azok régóta elrejthetik szemetet a steames könyvtárukban. Ettől függetlenül a játék továbbra is hozzá van rendelve a fiókhoz, így például a felhasználói profiloldalon is látható.


A NeoGAF egyik felhasználója most észrevette, hogy a Steam immáron lehetőséget ad a kínos címektől való teljes megszabadulásra is. A kellemetlen játék kikukázása esetén nem jár semmiféle pénzvisszatérítés, továbbá az egy licenckulccsal több játékot is feloldott csomagok (bundle) elemeit sem lehet törölni.


Az eltávolítás menete: Steam kliens → Súgó → Steam támogatás → Játékok, szoftverek, stb. → Játék neve → Végleg el szeretném távolítani ezt a játékot a fiókomról.


(Forrás: PCGamer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.