Hirdetés

Végre a szoftverre is ráfekszik a Huawei



|

Az Apple egyik korábbi igazgatóját csábították el a szoftveres forradalmakhoz.

Hirdetés

Az utóbbi időben rengeteget fejlődött hardveresen a Huawei, ehhez pedig elég csak a Mate S-re vagy a Nexus 6P-re gondolni. Szoftveresen sajnos a helyzet korántsem ilyen jó. 

Hirdetés

A felállás viszont hamarosan gyökeresen változik, ugyanis a Huawei a szoftveres forradalmat is tervbe vette. Ehhez megszerezte Abigail Brodyt, aki az Apple korábbi kreatív igazgatója. 

Ő lesz a cég vezető dizájnere, ami a felhasználói élményt illeti. A kezelőfelületek felturbózása érdekében még egy amerikai dizájnstúdiót is nyit a Huawei. 

Bár Brody 2011 óta már nincs az Apple-nél, mégis az egyik nagyon befolyásos embere volt a cégnek. Az eredeti iPhone egyik fő dizájnere volt, és az OS X appjainak áttervezésében is sokat segített. Később két évig dolgozott a PayPalen. 

Remélhetőleg a Huawei kütyük kezelőfelülete is még jobb lesz a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.