Hirdetés

Végre iOS-re is van f.lux



|

Egyelőre csak béta formában, de iPhone-ra és iPadre is tölthető.

Hirdetés

Az iOS 9-re is telepíthető immáron a népszerű f.lux, amely a kijelző fényerejét és színhőmérsékletét automatikusan képes állítani, a napszaknak megfelelően. A használatával kevésbé megterhelő a képernyőt bámulni reggel és este. 

Hirdetés

Az App Store korlátozásai miatt az f.lux eddig csak OS X-re volt elérhető. Igazából sajnos most sem közvetlenül lehet telepíteni és használni, hanem a bétával úgy kell trükközni, hogy Macen, Xcode-on keresztül legyen betöltve. 

Természetesen a linkek mellett részletes útmutató is van a teendőkhöz. 

A nappali és az éjszakai színhőmérsékletek közötti átmenet tetszés szerint optimalizálható. További jó hír, hogy az f.lux éjszakai módot is kínál fekete és piros színekkel. Ez látványos és éles váltás az iOS 9 alapfelületéhez képest. 

Az App Store-ban egyelőre azért nem lehet fent az app, mert saját API-kat használ, és állandó háttéridőt követel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.