Hirdetés

Veszteségmentes zenékkel újít a Spotify



|

A Hi-Fi szolgáltatás persze extra havi díjas lesz, de legalább veszteségmentes zenéket kínál.

Hirdetés

Évek óta a zenei streaming legnagyobbjai között van a Spotify, amely az utóbbi időben komoly verseny elé nézett az Apple Music és a Tidal miatt. 

Hirdetés

A Tidal egyik különlegessége például a HiFi szolgáltatás, amely lehetővé teszi plusz díjért cserébe, hogy minőségi, veszteségmentes számokat játsszunk le. A Spotify most hasonló újítást eszközöl. 

A szolgáltatás hozzáférést adna a CD-minőségű (16 bites, 44,1 KHz-es) zenékhez. A Spotify Hi-Fi hivatalosan még nem indult el, azonban a visszajelzések szerint a háttérmunkálatok elkészültek, és számos felhasználónál már fel is ugrottak a havi 5-10 dolláros ajánlatok. 

Sajnos egyelőre nem körvanalazódott, hogy pontosan mennyibe kerül majd ez a lehetőség. Egyeseknél havi extra 5 dollárért van az ajánlat, másoknál dupla áron. 

A Spotify Premium jelenleg veszteséges tömörítésű zenéket kínál, maximum 320 kbps-os számokat. Ez persze a többségnek bőven elég. De ha a jövő okostelefonjai beépített DAC-t kínálnak majd, az igények pedig emelkednek, akkor ideje, hogy a zenei streamingben is legyen veszteségmentes csomag. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.