Hirdetés

Villámgyors programindítás



|

Nem csak a Vistának lehet program gyorskeresője. A Launchy többet is tud, mint a Vista beépített alkalmazása, ráadásul XP alatt is működik.

Hirdetés

A Launchy természetesen a Windows Vista Start menüjének alján látható keresőmezőre hasonlít leginkább. Futtatása után begyűjti a Start menü tartalmát, és vár a háttérben, hogy előhívjuk az [Alt]+[Szóköz] gombok megnyomásával (e gyorsbillentyű megváltoztatható).

 

 

top_launchy.png

 

Ekkor megjelenít egy pofás keresőmezőt (kinézete cserélhető), ahol ahogy elkezdjük gépelni a program vagy rendszermappa nevének első betűit, máris felkínálja a legvalószínűbb találatot, amelyet az [Enter] megnyomásával nyithatunk meg. Ha abbahagyjuk a gépelést, akkor egy másodperc múlva egy legördülő listán megjeleníti mindazon alkalmazások nevét, amelyekben a keresett részlet vagy ahhoz hasonló szöveg található meg. Egyszerű, villámgyors, jól néz ki, és tudása beépülőmodulokkal tovább bővíthető!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.