Hirdetés

Villog a Windows 10 képernyője, de vajon miért?



|

A Microsoft megtudta, miért villoghat egyes gépeken a Windows 10 asztala.

Hirdetés

Ahogyan egy új Windows általában, a Windows 10 is tele van apró hibákkal. Ezúttal azzal van baj, hogy bizonyos felhasználóknál az asztal elkezd villogni, emiatt pedig egyes gépeken használhatatlan lesz a rendszer. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy mennyire elterjedt a hiba, de a Microsoft szerencsére már be tudta azonosítani, hogy bizonyos harmadik felektől származó programok okozzák a váratlan jelenséget. 

A Windows 10-zel valamiért az érintett szoftverek még nem teljesen kompatibilisek, és úgy tűnik, hogy időre lesz szükség, mire a kérdés megoldódik. 

A Microsoft addig is azt javasolja minden érintettnek, hogy szabaduljon meg a programoktól, amelyek az Explorer.exe állandó összeomlását okozzák. 

A redmondiak azt mondják, hogy a ludas a Norton Antivirus, az iCloud és az IDT Audio. Amennyiben valakinek fent van az egyik a háromból, és ilyen hibát tapasztal, akkor csökkentett módban tudja eltávolítani az alkalmazást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.