Hirdetés

Mégis lehet Start menü a Windows 8-ban



|

Természetesen nem a Microsoft akarja visszatetetni, hanem egy külső fejlesztőcég.

Hirdetés

"Szeretem a Metro felületet, tényleg - táblagépeken. Ám mint asztali PC felhasználó, egy konzisztens munkaterületere van szükségen a Windows ablakaimmal az Asztalon, és nem akarom, hogy egy külső felületre taszítsanak ki minden alkalommal, ha egy új alkalmazást akarok elindítani" - írja blog bejegyzésében Brad Wardell, a Stardock cég alapítója. A fejlesztőcég így hozzákezdett egy olyan segédprogram elkészítéséhez, amely ingyenes lesz és várhatóan még a héten megjelenik.

 



A cég oldalán már lehet kérni értesítést a program megjelenéséről, amely visszaadja majd az eltüntetett Start menüt, annak a kikapcsológombjaival és futtatás utasításával.

Kíváncsian várjuk, mivel egyelőre még mi sem tudtuk eldönteni azt, hogy a Start menü száműzése valójában jó, vagy rossz húzás volt-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.