Hirdetés

Visszavág a Google-nek a Dropbox



|

Összesen 3 GB ingyen tárhely jár a fotók feltöltéséért.

Hirdetés

Ugyan egyelőre nincs információnk arról, hogy a múlt héten elindult Google Drive szolgáltatás mekkora sikernek örvend, továbbá az elérhetővé válása jelentett-e bármilyen veszteséget a piacvezető Dropbox-nak, ám utóbbi láthatóan nem nézi ölbe tett kézzel a keresőcég üzletükbe történő beavatkozását.


A tárhelyszolgáltató legújabb akciójának kereszttüzében a fotók állnak, ugyanis ezek feltöltése után maximum 3 GB extra kapacitást zsebelhetnek be a felhasználók. Ehhez nem szükséges mást tenni, mint feltelepíteni a legfrissebb Dropbox klienst a számítógépre, majd annak futása közben képeket tartalmazó eszközt (kamerát, tabletet, telefont, memóriakártyát) kell csatlakoztatni a rendszerhez.


A Dropbox kliens ezeket elméletben automatikusan fel fogja ismerni, majd felajánlja a rajtuk található képek feltöltését: az első kép után 500 MB jár, majd minden 500 megabájtnyi kép után összesen 3 gigabájt korlátig újabb 500 MB ingyen kapacitás kerül automatikusan jóváírásra a fiókban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.