Hirdetés

Vista RC1 a PC World novemberi DVD-jén!



|

Örömmel nyújtjuk át olvasóinknak a hamaro- san megjelenő új Windowst. A Vista Ultimate 32 bites, angol nyelvű RC1 verziója 2007 május végéig használható, regisztrálja most!

Hirdetés

DVD mellékletünkre az utolsó, nagy nyilvánosságra került tesztverzió, az angol nyelvű RC1 került. Bár szűkebb körben a Microsoft kiadta az RC2-es változatot is, ez több olyan új hibát is hozott magával, amit már csak a végleges kiadás javít. Úgy is mondhatnánk, a végleges Windows Vista megjelenése előtt az RC1 kiadás a program legjobban működő fejlesztői változata. Sajnos magyar nyelvű változata nincs az RC1-nek, a végleges magyar nyelvű Vista mintegy 60-90 nappal fogja az angol változatot követni, addig elégedjünk meg az angollal.


A Vistának több változata is van, olvasóink az Ultimate-hez kérhetnek termékkulcsot az e cikk alján megjelenített linkre kattintva. Az Ultimate a Windows Vista legjobban felszerelt és legdrágább változata; tartalmazza mind az otthoni használatra szánt Home Premium multimédiás, mind az üzleti változatok (Business, Enterprise) fejlettebb hálózatkezelési, karbantartási stb. képességeit is.


Novemberi számunkban részletesen bemutatjuk a Vista telepítését, de már a lap megérkezése előtt érdemes saját termékkulcsot kérni, nehogy a kulcsot adó szerver esetleges túlterhelése miatt lemaradjunk a rövid ideig tartó akcióról!

 

Kulcskérés

  • Látogassunk el tehát a kulcsot adó szerverre és figyelmesen olvassuk el az ott leírtakat, hogy később ne érjen váratlan meglepetés. A kiemelt részeknek különös figyelmet szenteljünk, mert a felelőtlen telepítés adatvesztést is okozhat!

    01 - readme.png


  • Magyarország kiválasztása után nyomjuk meg az Indításgombot. A következő oldalon meg kell adnunk Windows Live (korábbi nevén Passport) azonosítónkat (ha nincs ilyen, létre is hozhatjuk a Regisztráció gombbal, csak kövessük a megjelenő utasításokat). Amennyiben fiókunkat régen használtuk, és még nem lett frissítve Live ID változatra, pár személyes adatot kell megadnunk, például egy létező elektronikus levélcímet, amelyet meg kell erősítenünk.
    02 - passport.png


  • Miután bejutottunk, megkapjuk a termékkulcsot és a letöltési helyeket, amennyiben lemezünk nem lenne kéznél. Ezt az oldalt újra frissítve másik termékkulcshoz is juthatunk, de vigyázat: összesen csak két alkalommal használhatjuk ezt a trükköt! Minden frissítés előtt mindenképpen nyomtassuk ki a kapott oldalt! A termékkulcsok a Live fiókhoz tartozó e-mail címre is megérkeznek.

    03a - getkey.png


  • Miután ezzel megvagyunk, már telepíthetjük is a DVD-ről a Vistát, az újságban leírt módon. Sok sikert, kellemes ismerkedést!

 

 

 

Fontos információk, határidők:

 

  • A telepítéshez szükséges termékkulcsot csak 2006. november 30-ig lehet igényelni!

  • Az igényelt termékkulccsal a legtöbb tudást magában foglaló, Vista Ultimate verziót telepíthetjük. Egy termékkulcs összesen tíz gépen használható és aktiválható.

  • Ez a Vista tesztverzió telefonos módon nem, kizárólag interneten keresztül aktiválható, és a Vista RC1 aktiválás nélkül 14 napig működik.

  • A lemezmellékletünkről telepíthető Vista RC1 2007. május 31-ig működik, utána nem használható, és lehet, hogy a később megvásárolható Vista sem telepíthető rá frissítésként.

  • A Vista jelen tesztverziója tartalmazhat hibákat, ezért a Vista RC1-et nem ajánlott éles rendszerként használni! A program hibás működéséből származó károkért, adatvesztésért sem a PC World, sem a Microsoft nem vállal felelősséget!

  • A Vistának ezen tesztverziója nem a végleges kiadás, a végleges termékben még lehetnek változások.

  • A telepítő lemez meghibásodása esetén a regisztrációs levélben kapott címekről is letölthető a telepítőkészlet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.