Hirdetés

Viszlát Windows 98!



|

A Microsoft végleg beszüntette a 98 és ME rendszerek támogatását.

Hirdetés

A felsorolt szoftverekhez a továbbiakban semmiféle biztonsági frissítést nem adnak ki, ráadásul a telefonos terméktámogatásnak is lőttek, az operátorok nem válaszolnak az ezekkel kapcsolatban feltett kérdésekre a betelefonálóknak.

2003-ban már megpróbálták megszüntetni a támogatást, azonban akkor a felhasználók heves támadásai miatt végül elálltak a tervtől és három évet hosszabbítottak. A felmérések szerint világszerte nagyjából 70 millióra csökkent a 98 és ME felhasználók száma, akik főleg otthoni és kisebb vállalkozások, ez a szám azonban már nem elegendő a támogatás további fenntartására. Mostantól a Microsoft terméktámogatási weboldalán kereshetünk megoldást a felmerülő problémákra, ám a hírek szerint ez az oldal is csak egy évig lesz biztosan elérhető.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.