Hirdetés

Weboldalként töltenek be az androidos instant appok



|

Úgy lehet majd appokat kipróbálni, hogy megkíméljük magunkat a letöltéstől és a telepítéstől.

Hirdetés

Gyakran találkozhatunk böngészés közben olyan oldalakkal és szolgáltatásokkal, amelyek külön mobilos appot is kínálnak a teljesebb élmény érdekében. 

Hirdetés

Nem mindig éri meg azonban az új appokat letölteni és telepíteni, főleg, ha csak pár percre van rájuk szükség. 

Erre a problémára kínál gyógyírt a Google instant appok megoldása Androidon. Gyakorlatilag úgy lehet futtatni az appokat normál módban, hogy azokat nem kell letölteni és telepíteni. 

A Google Play Szolgáltatások még az idei évben frissül majd az Instant Apps funkcióval, amely Android 4.2-ig lesz működőképes. 

Ha böngészés közben egy instant appot kínáló oldalba ütközünk, a készülék natív alkalmazásként tölti be azt, bezárás után pedig eltünteti - törölni nem szükséges. 

Természetesen az instant appok nem cserélik le a normál programokat, elvégre gyakran használt alkalmazásoknál még mindig kifizetődőbb és hatékonyabb a rendes letöltés és telepítés. Alkalmi használathoz vagy demókhoz viszont ideális az újítás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.