Hirdetés

Wii U-ra megy a Minecraft



|

Sok időbe telt, de december 17-től a Nintendo eszközén is elérhető.

Hirdetés

A Minecraft gyakorlatilag minden platformon elérhető, legyen szó okostelefonról, konzolról vagy éppen PC-ről. A Nintendo kínálatából eddig valamiért hiányzott, de szerencsére már nem sokáig. 

Hirdetés

A Nintendo bejelentette, hogy december 17-től a Wii U-ra is megérkezik a játék, 29,99 dolláros áron. Nagyjából ugyanolyan lesz, mint a többi konzolos kiadás. 

A Wii U-ra írt verzió egyik érdekessége az, hogy akkor is lehet majd játszani a Gamepaden, ha a tévé egyébként foglalt. 

A megjelenéssel egyszerre sok letölthető tartalom is érkezik, többek között a The Simpsonsra és a Star Warsra építve. A Nintendo együtt dolgozik a fejlesztőkkel azon is, hogy a rajongóik új tartalmakat kapjanak a jövőben. 

A Minecraft: Story Mode-ot leszámítva ez az első alkalom, hogy a Minecraft elérhető lett a Nintendo bármilyen gépén. A játék egyébként a jövőben az Oculus Riften és a Microsoft HoloLensen is játszható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.