Hirdetés

Windows 8-as app a Skype-tól



|

Már az október 26-i start előtt kiderült, a Windows 8-as eszközök beépítve kínálják majd a szoftvert.

Hirdetés

A tabletek egyik legjobb felhasználási módja a videotelefonálás, ebben pedig a vezető szerep a Skype-é. Most az is kiderült, hogy egy, a Modern UI-ra optimalizált alkalmazás is érkezik, amely a Windows 8-ban jut szerephez.

 

A Skype ezúttal is hang- és videotelefonálást biztosít majd, ahogyan azt Mac OS X, iOS, Android és régebbi Windows rendszerek alatt. Természetesen itt is látjuk a bejövő hívásokat a háttérben való futtatásnál is.

 

A Skype app egy élő csempét is kap a Start képernyőhöz, amelyen mutatja a nem fogadott hívásokat és az üzeneteket. Az app ezen felül a Kapcsolatokba is beépül, ahová a skype-os ismerőseinket is felteszi. A Windows 8-as eszközök előretelepítve érkeznek majd a szoftverrel, amely október 26-tól a Windows Store-on keresztül is letölthető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.