Hirdetés

Windows 8.1 Sleep Study: Így kíméld az akksit!



|

A Windows 8.1 Sleep Study eszközével kideríthetjük, mi meríti le leginkább tabletünk akksiját.

Hirdetés

A Windows 8.1 egyik rendkívül hasznos funkciója az InstantGo (korábban Connected Standby), a hosszú üzemidőt, gyors elérhetőséget és alkalmazások frissítését lehetővé tevő alvó üzemmód. A funkció ugyan nem minden táblagépen érhető el, azonban társul hozzá egy Sleep Study nevezetű eszköz is, amivel különféle programok erőforrásigényeit vizsgálhatjuk, hogy minél tovább használható legyen kedvencünk.

 

Hirdetés

 

A Sleep Study gyakorlatilag megmutatja, milyen jól aludt táblagépünk, azaz mely alkalmazások és eszközök használták el eközben a legtöbb töltöttséget, hogy aztán esetleg kilőhessük a feleslegeseket. Minden tíz percnél tovább tartó sleep üzemmód esetében megnézhetjük a színkódoknak köszönhetően egyszerűen érthető jelentést, ami akkor hoz valós eredményt, ha nem csatlakoztattuk a töltőt. A Windows 8.1 Sleep Study használatához olvassátok el a hivatalos blogon található részletes útmutató.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.