Hirdetés

Windows Blue: visszatérhet a Start menü



|

A Microsoft állítólag komolyan fontolgatja a lehetőséget.

Hirdetés

Ma délelőtt valószínűleg sokak számára kellemes hírrel szolgáltunk, ugyanis a pletykák szerint a Windows 8 Blue frissítésében helyet kaphat az asztalra való közvetlen bejelentkezés lehetősége, így a modern felületet mellőzőknek nem kellene a számítógép elindítása után egy plusz lépést végrehajtaniuk a régi felületre való átlépéshez.


Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy a ZDNet információi alapján a Microsoft állítólag komolyan fontolóra vette a Start menü újbóli elérhetővé tételét, noha a vállalat hivatalosan még most is azon az állásponton van, hogy semmi szükség sincs a Windows 95-ben bevezetett funkcionalitásra. A források szerint mindkét lehetőség opcionálisan válhat bekapcsolhatóvá, amennyiben a szoftvercég illetékesei a beemelésük mellett döntenek.


A Start menü opcionális elérhetővé tétele feltétlenül üdvözlendő lenne, hiszen a modern felületre igényt egyáltalán nem tartók egy jelentős része a motorháztető alatti újítások miatt éppen hajlandó lenne pénzt kiadni az új Windowsért. A Start menü nélkülözése csak egy mesterséges limitáció, értelmetlen a redmondiak részéről nem megadni a használatának lehetőségét – avagy kissé rosszmájúan szemlélve a helyzetet a modern felülettől ódzkodó ügyfelek valószínűleg úgy sem vásárolnak semmit a Windows programboltjából, de így legalább a rendszer megvételére rá lehetne bírni őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.