Hirdetés

Windows-os hibajelenség a művészetek világában



|

Amit soha nem akarunk látni, azt most megcsodálhatjuk

Hirdetés

Sokak idegrendszerét megcirógatta már az a Window-os jelenség, ami egy komolyabb belassulás után jelentkezik. A hiba kimerevíti a képet és a bitang rendszer ezek után semmiféle további utasításra nem hajlandó reagálni. Ja de. Szépen ívelő mintákat tudunk alkotni a képernyőnkre ragadt látvánnyal, miközben kétségbeesetten cibáljuk az egerünket. Ilyenkor legszívesebben a falhoz vágnánk a monitort...

 

 

Paul Destieu valószínűleg ekképpen cselekedett, ugyanis nem tudok elképzelni más ihletési forrást a legújabb művészeti megnyilvánulásához. Fogta a Windows XP-s alaphátteret – a Green Hillt – és 500 példányszámban kinyomtatta. Megkínálgatta a képek hátulját egy kis ragasztóval és egymás után – ahogyan azt a „nagyoktól” látta – felnyálazta szépen egy falfelületre. Íme a végeredmény:

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.