Hirdetés

Windows Vista SP1 Beta még a héten!



|

Egy Microsoft-közeli forrás szerint közeleg a Vista első szervizcsomagja.

Hirdetés

A Microsoft még nem közölte pontosan, hogy mit is fog tartalmazni a Windows Vista Service Pack 1, mely egyébként a bevált gyakorlat szerint internetes update oldalán keresztül lesz elérhető. A végleges változat dátumáról sincs pontos információ, de a november a legvalószínűbb időpont.

 

Kedden a béta-tesztelők kaptak egy, a Vista SP1 napokon belüli megjelenését sejtető levelet a Microsoft 's Windows Driver Kit (WDK) csapatától. Később egy interjúban a redmondi céghez közel álló forrás szerint a szervizcsomag béta változata készen van, és bármelyik pillanatban kiadásra kerülhet, még a héten.

 

Két hete, a denveri Microsoft's Worldwide Partner Conference rendezvényen Mike Sievert, a Microsoft Windows üzletágának alelnöke még semmit nem árult el az SP1-ről. Az viszont közismert, hogy nagyon sokan azért nem váltanak még XP-ről Vistára, mert meg akarják várni az első javítócsomagot.

 

A bink.nu (állítólag a Microsofttól szerzett) értesülése szerint viszont csak egy limitált bétaverziót fognak kiadni a napokban, különleges felhasználók egy  csoportja számára. "A publikus verzió nem jön ki sem a héten, sem a jövő héten, sem a közeljövőben." - áll a közlemény végén.  

 


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.