Hirdetés

Windowson is megújult a Google Chrome



|

A legnépszerűbb platformon is bemutatkozott a Material Design.

Hirdetés

A Chrome böngészőt használóknak valószínűleg feltűnt már, hogy csütörtökön elérhetővé vált a szoftver 53-as főverziója. A böngésző kezelőfelülete látványosan megújult, a Mac OS X és a Chrome OS verziók után immáron Windowson is alapértelmezetten aktiválttá vált a Material Design.


Hirdetés


A Google tájékoztatása szerint nem pusztán a megjelenés változott, valójában a Material Design esetében már teljesen programozott a kezelőfelület. Mostantól nem használnak statikus képfájlokat, így például magas DPI-beállítások mellett sem lehet többé mosottas a kezelőfelület, szépen skálázódik.



Az új kinézetet nem szívlelők egyelőre visszaállhatnak a régi témára, ehhez a chrome://flags lapon az "Anyagszerű megjelenés a böngésző felső részén" legördülő menüben a "Nem anyagszerű" opciót kell kiválasztaniuk.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.