Hirdetés

Zenefelismerés és hangos navigáció a Windows Phone 7-ben



|

Több újítás is bekerülhet a közelgő Mango kódnevű frissítésbe.

Hirdetés

Serényen dolgoznak a Microsoft fejlesztői, hogy minél barátságosabbá tegyék a Windows Phone 7 rendszerüket, mely bár egyelőre sok gyermekbetegségben szenved, mégis egyre ígéretesebb. A következő nagyobb frissítés, a Mango is több érdekes funkciót vezet be, mint például a zenefelismeréssel megspékelt Bing kereső - mely komoly konkurenciája lehet a Shazamnak, ha megfelelő adatbázist tesznek mögé. Ezen felül turn-by-turn hangos navigáció, és vonalkód felismerés is kerül a Windows Phone 7 egyre bővülő repertoárjába.

 

 

A manapság nagyon divatos kiterjesztett valóságra alapuló alkalmazások támogatásáról is szólnak a pletykák, melyek implementálása nem lenne meglepő.

Megjelenési dátummal egyelőre nem szolgált a Microsoft, de reméljük minél hamarabb megérkezik a beígért frissítés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.