Hirdetés

Megjelent az októberi GameStar



|

Testvérlapunk Assassin's Creed III-mal a címlapon és Alone in the Dark teljes játékkal már kapható az újságárusnál.

Hirdetés

A videojátékok piaca jellemzően jellemzően a karácsonyt megelőző két-három hónapban durrantja el puskapora java részét. Ez idén sem alakult másként, így a olyan nagy címeket tesztelhettek le gamestaros kollégáink, mint az XCOM: Enemy Unknown, a Dishonored, a FIFA 13 és a PES 13, valamint a Torchlight II, a Resident Evil 6 és a lista még hosszan folytatható.
Előzeteseik közül kiemelkedik az Assassin's Creed III, aminek nem bírták kivárni a megjelenését, ezért inkább repülőre ültették kolléganőnket, hogy Londonban találkozzon a sorozat új főszereplőjével.



Hardverrovatukban minden részletre kiterjedő cikk kapott helyett a gépfejlesztés sokakat foglalkoztató témájáról. Mit és mennyiért? Ők megadják a választ!
A magazinhoz szokás szerint mellékeltek egy teljes játékot is. A 2008-as Alone in the Dark - a túlélő-horror műfaját megteremtő széria máig utolsó darabja - borzongással teli órákat kínál a rettegni vágyó játékosoknak.

A részletes tartalmat erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.