Hirdetés

5 modern zenelejátszó Androidra



|

Mutatunk 5 remek appot a zenéléshez Android platformra.

Hirdetés

A Lollipop szépen lassan minden fontosabb robotos okostelefonra megérkezik, így egyre többen kapnak ízelítőt az új rendszerből és az ahhoz tartozó, merőben megújult dizájnból. A tetszetős külsőhöz ezentúl persze hasonlóan trendi appok illenek, így ideje felülvizsgálni a zenélésre használt appot is. A modern külsőt szem előtt tartva mindjárt ellenőrizendő, hogy telepítve van-e az eszközre a Google Play Zene, ugyanis ezt maga a Google terveztve, és leginkább az online streaming van a célkeresztjében. A listánk többi jelöltje inkább a helyi fájlokra koncentrál.

Hirdetés

 

Shuttle

A Shuttle sokak kedvence Androidra, és már a KitKaten is remekül nézett ki. A Lollipopon a legutóbbi frissítése óta még jobban fest, és bár az alapszíne kék, bármilyen kiválasztható. A felhasználói felület fehérré is változtatható, így a Play Zenével ellentétben igazán a sajátunkká alakíthatjuk ezt az ingyenes és fizetős formában is létező lejátszót.

 

Shuttle

 

Orpheus

A Shuttle-höz hasonlóan az Orpheus is nagyon jól néz ki az Android 5.0-n, és rengeteg témával is rendelkezik. Az app még Chromecast-támogatással is rendelkezik, ha ez valakinek számítana. Az Orpheus abban különbözik a riválisaitól, hogy támogatja a UPNP-ről való streaminget, és pluginek segítségével a Google Drive-ot is kezeli.

 

Az Orpheus sem csúnya

 

Lantern

A Lantern szintén egy olyan zenelejátszó Androidra, amely jól illik a lollipopos környezetbe. Külsőre hasonlít az eddigi versenyzőkhöz, még ha nem is kínál annyi színt, mint riválisai. A remekül kinéző alkalmazás azoknak is szimpatikus lehet, akik kedvelik a sötét témájú felületeket.

 

Sötét téma is van

 

NexMusic

Talán nem meglepő, de a NexMusic is ugyanazt a dizájnvonalat követi, mint listánk fentebbi tagjai. Sötét téma ebben is van gyárilag, ráadásul egy olyan tetszetős funkcióval is rendelkezik a program, amely képes a felhasználói felület bizonyos részeit automatikusan lecserélni annak érdekében, hogy az passzoljon az éppen lejátszott album képének domináns színeihez.

 

Ez is jól mutat Lollipopon

 

Voltage

A mostani appok közül a Voltage nem olyan trendi külsejű, min a többi, és néha még hirdetésekkel is bosszantja a felhasználóit, mégis ígéretes alkalmazásnak tűnik. Sok extrát is elrejtettek benne, mint például a Google Play-könyvtárból való streamelés lehetőségét, de sajnos hibák miatt nem minden működik tökéletesen. Egy Lollipopot futtató készüléken azonban ez az app is megfontolandó, ha valaki multimédiás lejátszót keres.

 

Van benne lehetőség

 

Ti milyen programmal zenéltek Androidon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.