Hirdetés

A PC World ajándékával megtervezheted álomotthonodat



|

Lakást, házat tervezni komplex, bonyolult feladat, de bizonyos részeit könnyedén elvégezheted te is. Az Ashampoo Home Design 6 lakásfelújításnál is nagy segítség lehet.

Hirdetés

Bonyolult mérnöki munka megtervezni egy házat vagy lakást, sőt egy nagyobb felújításhoz, átalakításhoz is szükség van szakemberre. Ugyanakkor, ha még a tervezés korai fázisában vagy, esetleg kisebb lakásfelújításon töröd a fejed, de nehéz elképzelned, mi is mutatna jól, az Ashampoo szoftvere nagy segítség lehet számodra.

Barátságos tervezés

Sok hasznos funkciót találnak az Ashampoo szoftverében a mérnökök, de a képzetlen felhasználóknak sem szabad megijedniük, mert már az első indításkor varázsló fogad, amely segít eligazodni a rengeteg funkció között. A program készítője nagyjából 30 oktatóvideót is kínál a neten (angolul), amely segít a kezelésben. A felső, modern szalageszköztáron találod a funkciókat, így kialakíthatod a falak, nyílászárók helyeit. Az egyes elemeket egy nagy adatbázisból kell összeválogatnod, és az sem gond, ha valamit nem találsz, mert a program támogatja a SketchUp és Collada modelleket is, így újakat is beimportálhatsz.

Hirdetés

A 2D-s és 3D-s tervezőt egérrel kezelheted, miközben a program minden szükséges méretet, szöget és egyéb paramétert automatikusan kiszámol neked, ezzel nem kell bajlódnod. Alkotásodat bármikor térben mozogva bejárhatod, arrébb teheted a bútorokat, falakat stb. Ha már úgy érzed, közelít elképzelésedhez a terv, aktiváld a ray tracing renderelést, aminek kiszámítása ugyan eltart egy darabig, viszont a végeredmény közel fotorealisztikus lesz.

A Home Design 6 újdonságai közé tartozik, hogy segít megtervezni a napelemrendszert tetőszerkezettel együtt, sőt a kertet is kialakíthatod növényekkel, virágokkal, fákkal beültetve. A program alapos tanulást igényel, de ezt követően tényleg jól használható, rengeteg funkciója praktikus, de sajnos a hiányos magyar fordítás olykor megnehezíti a kezelést.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a február 4-én megjelenő 2022/02-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az Ashampoo Home Design 6, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.