Hirdetés

A PC World márciusi ajándék szoftvere segít biztonságba helyezni az adataidat



|

Adataid biztonsága mindennél fontosabb, de a manuális mentés rengeteg időbe telik. Ezzel a programmal testre szabhatod és automatizálhatod a teljes folyamatot.

Hirdetés

Ahogy lépeget előre a Windows a verziókban, úgy fejlődnek integrált szolgáltatásai is, ám azért egyes modulokban még mindig van némi lemaradás akár még az ingyenes segédprogramokhoz képest is. Ilyen az adatok biztonsági mentése, ahol a Windows 7-ből visszamaradt, fapados, időzített másolás keveredik némi modern verziókövetéses megoldással.

A Backup4all elegáns és kényelmes módját kínálja az adatmentésnek, ami főleg akkor előnyös, ha többféle adatot több helyről szeretnél állandó biztonságban tudni.

Hirdetés

Profilozott biztonság

Egyszerű és csicsától mentes a Backup4all program kezelőfelülete, amely már indulásakor felkínálja az új biztonsági mentési munkafolyamat létrehozását. A varázslóval segített beállítás egészen egyszerű: több helyről tudod egy biztonsági mentésbe szervezni adataidat, amelyeken különböző automatikus válogatást is végezhetsz. Például megszűrheted, hogy milyen fájlokat figyeljen a program, vagy hogy tömörítse-e a mentést.

Egyszerű módban a legnépszerűbb mentési profilokat is alkalmazhatod, így például csak a böngésződ vagy levelezésed adatait mentheted, vagy képeket, dokumentumokat stb. Advanced módban ennél részletesebb beállításokat is végezhetsz, illetve ha speciális mentést szeretnél (több mappából egy-egy alkalmazás minden adatát), a File\Tools\Plugins lapot érdemes előhívnod, ahol előre definiált mentési profilokat aktiválhatsz. Az időzítést is aprólékosan megadhatod, és például nem csupán időpontra, hanem rendszereseményhez is kötheted a másolat készítését.

A tesztelt Lite verzióval is jó adatvédelmet érhetsz el, ám itt sajnos csak az adattükrözés választható, emellett a felhőtárhelyeket sem kezeli a program. Ehhez a Standard vagy Pro verzióra kell váltani, ami 10, illetve 20 ezer forintba kerül.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a március 4-én megjelenő 2022/03-as PC World magazint, amihez ajándékba jár a Softland Backup4all Lite 9, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.