Hirdetés

Ezzel az ajándék szoftverrel még egyszerűbbé válik a képszerkesztés



|

Időrabló feladat több fájlon egyesével ugyanazokat a módosításokat elvégezni. Ez a program képes fotóidat kötegelten kezelni, legyen szó bármilyen módosításról.

Hirdetés

Nagyon ritka az olyan eset, hogy minden alkotói munkánkhoz ideális képekkel rendelkezünk, de ez nem is gond, hiszen számtalan kiváló képszerkesztő érthető el. Az viszont már roppant bosszantó, ha több, például azonos géppel készült fotónkon is egyesével kell ugyanazokat a beállításokat, vágásokat, átalakításokat elvégeznünk. Az Ascomp szoftvere végtelenül elegánsan oldja meg ezt a problémát, miközben nem konkurál a képszerkesztő alkalmazásokkal.

Hirdetés

Egyszerre mindent

Nevét meghazudtolóan egyszerű az Image Former professzionális kiadásának főablaka. Csupán néhány nagy ikont találsz itt, amelyekkel kiválaszthatod, hogy mely fájlokat szeretnéd kezelésbe venni, vagy éppen melyek azok a mappák, amelyből az összes képet fel kívánod dolgozni. Hasznos a Monitor clipboard funkció is, amely a vágólapot figyeli, és minden, itt megjelenő képet azonnal megjegyez.

A kiválasztott képeken ezt követően számtalan effektet, átalakítást, konvertálást tudsz végrehajtani. Méretre vághatod, átméretezheted, tükrözheted, illetve forgathatod egyszerre az összes képedet. Szintén minden fotóra érvényes színbeállításokat is megadhatsz, javíthatsz az élességen, fényességen vagy a kontraszton is akár.

A funkciók aktiválásakor megjelenik a beállítópanel, ahol aprólékosan megadhatod a számodra ideális paramétereket. Ebben nagy segítség, hogy az opciók beállításakor valós időben láthatod is az egyik képeden, miféle hatást vált ki az adott változtatás.

Ha végeztél a funkciók beállításaival, már csak a jobb alsó sarokban kell továbblépned, hogy meghatározd a fájlműveletekhez szükséges, kötegelt elnevezési beállításokat, valamint a fájlformátumot. A program egyszerű, mégis minden szükséges funkciót megtalálsz benne, ám a magyarítás sajnos hiányzik, és egy kicsit kevésbé széttördelt varázslófelépítésnek is tudnánk örülni.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a június 4-én megjelenő 2021/06-os PC World magazint, amihez ajándékba jár az Ascomp Image Former PE, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.