Hirdetés

Hasznos Google Térkép-funkciók nyaraláshoz



|

Ugye nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy nyaralásnál a Google Térkép segítségével navigálsz? Mutatunk az appban pár hasznos extra funkciót, aminek garantáltan hasznát veszed majd!

Hirdetés

A Google Térkép tele van érdekes és hasznos funkciókkal, köztük sok olyannal is, aminek kifejezetten akkor veheted hasznát, ha utazni, nyaralni mész. Ezek olyan szolgáltatások, amelyeket mi is rendszeresen használunk, és ezzel rengeteg időt spórolunk; lehetőséget adva magunknak arra, hogy minden percet a pihenésnek és a szórakozásnak szentelhessünk.

Az utazás előtti teendők között kiemelt helyen szerepel a látnivalók és egyéb érdekességek megkeresése, ezt követően pedig egy menetrend elkészítése. Hisz nemcsak az fontos, hogy mit szeretnél megnézni, hanem az is, hogy a látnivalókat mely napokon és milyen sorrendben fogod meglátogatni. A tervezést a Google Térkép internetes felülete nagyon jól segíti - mutatjuk is, hogyan.

Először is jelentkezz be a Google-fiókoddal. Ezt követően - nem túl meglepő módon - szépen sorban rá kell keresned minden látnivalóra és érdekes helyre, amit szeretnél megnézni. Ha megvagy, akkor a bal oldalon kattints a Legutóbbiak opcióra; itt minden, az előbb megkeresett érdekes pontot megtalálsz, szépen sorban, és persze a Google a térképen is megjeleníti valamennyit. Ez remek lehetőség arra, hogy útvonalat tervezz, hiszen látod, hogy mely nevezetességek vannak közel egymáshoz.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.