Hirdetés

Így cserélhetsz háttérképet a telefonodon egyszerűen



|

Rengeteg alkalmazást találsz a Google Playen arra, ha a mobil vagy a tablet háttérképét szeretnéd cserélgetni. Mi most a legjobbakat mutatjuk meg.

Hirdetés

Ha te is azok közé a felhasználók közé tartozol, akik szeretik cserélgetni okostelefonjukon a háttérképet, akkor bizonyára gondolkodtál már azon, hogyan lehetne ezt a folyamatot a lehető legjobban leegyszerűsíteni. A netes keresgélés nemcsak időigényes, hanem kényelmetlen is, hiszen a számítógépre letöltött képet valahogyan a telefonra is kell másolni használat előtt.

Érdemes inkább egy olyan appot választani, amit kifejezetten erre a feladatra készítettek - ezek a szoftverek ráadásul sokszor extra funkciókkal is rendelkeznek, például téma szerinti keresés opcióval. A hatalmas kínálatból válogattuk ki a legjobb alternatívákat.

Hirdetés

AMOLEDBackGrounds

Kifejezetten olyan telefonokhoz ajánlott ez a program, amelyben OLED-kijelző található, hiszen a vele használható fotókon az átlagosnál jóval több a sötét részlet, de a színes részletek is élénkek. Bár ebből az is következik, hogy a fotók nem annyira változatosak, mint más alkalmazásoknál, azonban a választék még így is bőven elegendő ahhoz, hogy akár minden egyes nap új fotóra válts. Témák és árnyalatok szerint is kereshetsz.

Letöltés

Wallpapers (Háttérképek)

A Google saját alkalmazása, amelyet már 500 milliónál is többször töltöttek le. Vele akár saját fotót is beállíthatsz háttérképnek, de választhatsz Google Earth, Google+ és rengeteg más forrás tartalmai közül is - akár tematikus rendszerben is. A kínálatban élő háttérképek is vannak, de a választék nem olyan nagy, mint más háttérkép alkalmazások esetében. Cserébe a teljes ingyenesség reklámmentességgel párosul.

Letöltés

ZEDGE Wallpapers & Ringtones

Az egyik legjobb, de egyben a legbosszantóbb háttérkép alkalmazás Androidra. Hatalmas, milliós katalógusban kereshetsz téma, stílus vagy akár árnyalat alapján is. A ZEDGE nemcsak háttérképeket, hanem csengőhangokat is kezel. De bosszantó benne, hogy az ingyenes változatban rengeteg a hirdetés; ezért jó szívvel csak akkor ajánljuk, ha nem probléma számodra, hogy meg kell vásárolni.

Letöltés

WallCandy

Szintén OLED-kijelzős telefonokhoz ajánlott applikáció, hiszen a több ezres gyűjteményben lévő képek nagyobb része sötét árnyalatokkal operál. A képek lágy tónusuk miatt nem is vonják el túlságosan a figyelmet a kezdőképernyőn vagy a lezáró képernyőn elhelyezett ikonokról, illetve az ott megjelenő információkról. Az app korlátozások nélkül ingyenes - de reklámokat azért fogsz látni.

Letöltés

Walpy

Ha ismered és főleg, ha szereted az unsplash.com-on megjelenő, egyébként fantasztikus képeket, akkor a Walpyt neked találták ki: ezzel az alkalmazással a szolgáltatásban megjelenő legjobb fotókat állíthatod be a telefon háttérképének. A fotókat használat előtt szerkesztheted is, ha valamin esetleg változtatni szeretnél. Természetesen a Walpy is tudja automatikusan cserélni a fotókat.

Letöltés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.