Hirdetés

Így tudod egyedivé tenni, amit nézel - ezek a legjobb háttérkép-menedzserek Windowshoz



|

Ha szeretnéd feldobni a Windows bejelentkező képernyőjének és/vagy asztalának a hátterét, az alábbi alkalmazásoknak garantáltan hasznát fogod venni.

Hirdetés

Kétféle típusú felhasználó létezik: az egyik folyamatosan ugyanazt a háttérképet használja és semmi pénzért nem válna meg tőle, a másik pedig azt élvezi, ha mindig valami új meglepetés várja, amikor bekapcsolja a gépet. Ha a második csoportba tartozol, akkor az alábbi összeállítást neked ajánljuk: az itt bemutatott programok segítségével a képcsere gyerekjáték, és akár automatikusan is kivitelezhető.

Dynamic Theme

Ha nem szeretnéd a Windows Gépház mögött dolgozó rendszert megbolygatni egy menő háttérkép-kezelő miatt, akkor a Dynamic Theme-et neked találták ki; a rendszerbe tökéletesen belesimulva oldja meg a háttérkép és/vagy a lezáró képernyő fotójának cseréjét. A szoftver készítője nem gondolta túl a dolgot, hiszen a fotók nem saját adatbázisból, hanem a Bing és a Windows Spotlight forrásokból származnak.

Hirdetés

Ebből adódóan témákat nem választhatsz, de ha egy kép megtetszik, akkor azt letöltheted a gépedre, vagy dönthetsz úgy is, hogy pár napra felfüggeszted az automatikus képcserét.

Letöltés

Dinamic Wallpaper

Ez az alkalmazás nem csak a háttérképet, hanem akár a bejelentkező képernyő fotóját is tudja cserélgetni neked. Hatféle üzemmódban használhatod, attól függően, hogy milyen témakörből szeretnéd, ha a napi fotók váltakoznának. Az általános válogatás mellett természetközeli, városokat és épületeket tartalmazó fotók, makró fotók és a NASA képei közül is választhatsz. A program egy kisebb offline válogatást a gépen is tárol arra az esetre, ha pár napra olyan környezetbe látogatnál el, ahol nincs internetelérés.

Letöltés

Wallpaper Studio 10 (backiee)

Sokkal profibb vonalat képvisel a Wallpaper Studio 10, amely ingyenessége ellenére egy több százezer fotót magába foglaló adatbázissal dolgozik. Amiben a legjobb az, hogy a képek eleve kategóriákra vannak osztva, de mindhez tartozik pár kulcsszó, így a keresőt is bevetheted, hogy megtaláld a tökéletes hátteret. A fotók között rengeteg olyan van, amely akár 8K-felbontásban is letölthető, így nem fordulhat elő az, hogy a kiválasztott hátteret nem tudod használni, mert esetleg a monitorodon homályos. A Wallpaper Studio használatát rengeteg extra funkció teszi kényelmessé.

Letöltés

9Zen Wallpaper Changer

Ezzel a programmal nemcsak a Bing napi fotói közül válogathatsz, hanem egy sor egyéb online forrást is használhatsz. A program egyedi funkciója, hogy a napi csere lehetősége mellett saját gyűjteményeket is összeállíthatsz vele, ebben az esetben a fényképek csak a gyűjteményen belül cserélődnek. Az app ingyenes verziójában viszont csak két gyűjteményt hozhatsz létre.

Letöltés

Splash! - Unsplash Wallpaper

A Bing napi fotói mellett a Splash is egy remek hely, ha kiváló minőségű fotókat szeretnél háttérképnek beállítani. A Splash! - Unsplash Wallpaper megoldja a letöltést és a háttérkép valamint a belépő képernyő fotójának cseréjét, ezt követően pedig alapértelmezés szerint óránként új képeket állít be. Ha a tempó kicsit gyors, akkor ezen természetesen lehet csiszolni - más beállítási lehetőséget viszont ne nagyon keress, mert nincsenek.

Letöltés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.